Staňte se našimi fanoušky na:

Pašerácké kotlety

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté a osušené maso rozdělíme na 8 plátků, lehce naklepeme, osolíme a ochutíme vegetou. Oloupané brambory najemno nastrouháme do větší misky a vymačkáme, abychom je zbavili přebytečné vody. Přilijeme mléko, přidáme vejce, sůl, pepř, oloupaný prolisovaný česnek nebo česnekovou pastu a majoránku. Vše důkladně promícháme, těsto podle potřeby zahustíme krupicí. Vepřové plátky poprášíme hladkou moukou a obalíme v bramborovém těstě. V pánvi rozehřejeme dostatečné množství oleje, vložíme obalené maso a pozvolna smažíme, aby se kotlety dobře propekly. Hotové podáváme obložené hlávkovým salátem, rajčaty a salátovými okurkami. Jako příloha jsou vhodné brambory na jakýkoli způsob.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |8. řijna 2014
1*** Odpovědět
Alma |20. dubna 2014
uloženo Odpovědět
yuzum |17. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
q |10. června 2013
masíčko máme rádi Odpovědět
pavlinf |10. června 2013
mnamka Odpovědět
Michi |9. června 2013
like Odpovědět
Peťa:-) |9. června 2013
slinty slint :-) Odpovědět
PetulkaH |9. června 2013
vypadá to lákavě Odpovědět
pajunc |9. června 2013
super, to bude dobrota :-) Odpovědět
Januse |9. června 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!