Staňte se našimi fanoušky na:

Panenka vepřová na medu

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky chleba bez kůrky rozdrobte či rozmixujte. Mrkev, zázvor a jablko najemno nastrouhejte. Vmíchejte chlebovou drť a ochuťte solí, pepřem a lžičkou sójové omáčky. Panenku podélně rozkrojte a rozklepejte ji na plát. Potom ji osolte a opepřete. Maso pokryjte směsí a stočte je do rolády. Převažte ji provázkem a osolte i opepřete. Na pánvi rozpalte olej a panenku opečte. Potřete ji směsí medu a zbylé sójové omáčky a vložte ji do pekáčku. podlijte ji vínem a dopečtev troubě při 180 stupních asi 10 minut. Během pečení roládu potírejte směsí medu a sójové omáčky a podle potřeby ji podlévejte. Roládu nakrájejte a podávejte ji se zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |22. ledna 2014
vyzkouším :-D Odpovědět
Michi |8. června 2013
like Odpovědět
vera.sucha.50 |8. června 2013
mnam Odpovědět
PetulkaH |8. června 2013
to bych chtěla ochutnat Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!