Staňte se našimi fanoušky na:

Losos s chilli a limetkou

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lososa položte kůží dolů do pekáčku, pokapejte vodkou a posypejte směsí soli, cukru, nastrouhané limetkové kůry a rozemnutého chilli. Pokud máte 2 kusy lososa (po 1/2kg), přiklopte druhou polovinou a přetáhněte fólií. Zatížíte prkénkem a konzervami, uložte v chladu na 24 hodin. Pokud marinujete 2 filety na sobě, otočte je v polovině marinování. Potom lososa opláchněte, osušte a podávejte posypaného pórkem (nebo jarní cibulkou), chilli papričkou a nastrouhanou limetkovou kůrou. Podávejte s kysanou smetanou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!