Staňte se našimi fanoušky na:

Lilkový kaviár

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lilky rozpůlíme, potřeme olivovým olejem, okořeníme a dáme společně s paprikami péct do trouby na 170 °C na 20-30 minut. Po upečení lilky a papriku oloupeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Na pánvi orestujeme nadrobno nakrájený česnek, přidáme nakrájený lilek a papriku. Necháme vydusit přebytečnou tekutinu, před podáváním směs dochutíme a doplníme nahrubo nasekaným čerstvým koriandrem. Podáváme společně s bylinkovým salátem a parmazánovými chipsy nebo jako salsu ke grilovanému masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!