Staňte se našimi fanoušky na:

Lilek zapečený se šmakounem

Autor receptu: miuka (33 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lilek rozkrojíme a uděláme do něj podélné zářezy. Do těch naskládáme na proužky nakrájeného šmakouna a česnek. Pokapeme olivovým olejem, osolíme, posypeme tymyánem a rozmarýnem a pečeme při 180°C 30-40 minut. Doporučuji více nakořenit (klidně nějakou kupovanou kořenící směsí), aby to nebylo příliš nevýrazné chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vilemina |20. května 2013
Znám bez šmakouna, samotný nebo s bílým sýrem - myslím, že lilek a česnek má dost chuti sám o sobě, kupovanou kořenící směsí by byla škoda to kazit - spíše lilek více vypečte, musí jít nabírat lžičkou :) Odpovědět
maruskaji |19. května 2013
Vyzkouším. Odpovědět
laetti |16. května 2013
vypadá to skvěle Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!