Staňte se našimi fanoušky na:

Lesnická roštěná

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Z roštěnce nakrájíme přes vlákno plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a rychle opečeme po obou stranách, aby uvnitř zůstaly růžové. Zbylou šťávu zaprášíme moukou, opražíme, zalijeme asi 1 1/2 dl vývaru a vaříme tak dlouho, až se šťáva začne oddělovat od tuku. Pak ji zjemníme kouskem másla. Zelený hrášek osolíme, přisladíme a podusíme na másle, přidáme na plátky nakrájené brambory, osolíme, lehce promícháme a takto vzniklou směs opečeme. Před podáváním posypeme zelenou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!