Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí hamburger

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Krůtí maso umeleme. Cibuli nasekáme na jemno, sýr nadrobíme. Vše smícháme. 2) K masu přidáme dále citronovou kůru, vytvarujeme 4 bochánky a necháme 20 minut odpočinout v lednici. Poté grilujeme nebo opečeme na pánvi. 3) Cuketu nastrouháme, mátu nasekáme a obojí smícháme s jogurtem. 4) Bulky rozpůlíme a opečeme nasucho v pánvi. 5) Na spodní díl dáme jogurtovou omáčku, na to maso, zeleninu a přiklopíme horním dílem bulky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
Annett |30. řijna 2014
já tvořím naběrací lopatkou, do rukou neberu :-), miluji hambáče!!!! 1+++ Odpovědět
sonizna |17. září 2014
Jednotlivé bochánky z mletého masa je snadnější tvořit s mokrýma rukama – maso se na ně nelepí. Odpovědět
objev |16. září 2014
Můžeme dát i jinou omáčku na burgery - inspiraci najdete u mě. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!