Staňte se našimi fanoušky na:

Krůta se žampiony v tlakovém hrnci

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné porce krůty osušíme, osolíme, opepříme a opečeme na polovině másla. V tlakovém hrnci zpěníme na zbytku másla drobně nakrájenou cibuli, přidáme porce opečené krůty a podlijeme vývarem. Tlakový hrnec uzavřeme a maso dusíme 25-30 minut. Maso vyjmeme, přidáme na plátky nakrájené žampiony (sušené houby předem namočíme a krátce povaříme). Zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou a povaříme. Přilijeme smetanu, podle chuti osolíme, přidáme krůtu a prohřejeme. Podáváme s rýží nebo s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!