Staňte se našimi fanoušky na:

Krupicová kaše z domácí pekárny

Autor receptu: martina.schindlerova.5 (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krupici rozmíchejte v 250 ml mléka a nechejte nabobtnat. Zbytek mléka vlijte do pekárny, přidejte máslo, sůl a cukr. Na pekárně zapněte program džem. Až se mléko předehřeje a zapnou hnětače, tak vlijte nabobtnanou krupici. Vařte do zhoustnutí. Podávejte, jak jste zvyklí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

M* |10. řijna 2013
dobrota Odpovědět
planeta |8. řijna 2013
zajímavé, 1+ Odpovědět
lucka9 |4. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!