Staňte se našimi fanoušky na:

Křenové řízky

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Potom obalíme v mouce, ve vajíčku do kterého jsme zašlehaly dvě lžíce strouhaného křenu nebo křenexu a strouhance. Podáváme s novým bramborem, osmaženou cibulkou na másle a zeleninovým, nebo hlávkovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

můra|29. září 2014
ukládám 1+ Odpovědět
bresta|7. června 2013
Jo,tak to se musí chuťové buňky tetelit Odpovědět
Aggie|31. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!