Staňte se našimi fanoušky na:

Kremrole

Autor receptu: Lucisek92 (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Listové těsto vyválíme na cca 3-5mm tlusty plát a nakrájíme si ho na 1cm široké proužky dlouhé na formy na kremrole. Natáčíme jd na formy a klademe na plech. Potřeme rozšlehaným vejcem s trochou cukru a pečeme v mírné troubě do zlazova. Po vyndání necháme chvilku schladit a ješté teplé sundaváme z ruliček. Potom si vyšleháme tuhý sníh s cukrem a cukrářským sáckem nebo pistolí plníme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |1. řijna 2014
jo 1++ Odpovědět
*N |29. listopadu 2013
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!