Staňte se našimi fanoušky na:

Krémový rybízák

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy dáme mouku, cukr a sůl, přisypeme Pomocníka na kynuté těsto a všechno pořádně promícháme, přidáme vodu, olej a vejce. Vařečkou vypracujeme hladké těsto, (nesmí se lepit na stěny mísy. Těsto dáme do vymazané a vysypané formy a dáme na 10 minut zapéct na 180°C. Připravíme si podle návodu pudink a přimícháme k ostatním surovinám. Korpus vyndáme z trouby a na povrch rozetřeme krém, na ten rozdělíme rybíz a dáme zpátky do trouby. Necháme dopéct ještě 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!