Staňte se našimi fanoušky na:

Králík cibulář

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájenou cibuli osmažíme na nakrájené slanině, přidáme porce prošpikovaného králíka, osolíme , přidáme koření a maso po všech stranách opečeme.Potom mírně podlijeme vodou a dusíme.Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme nastrouhanou chlebovou kůrkou rozmíchanou v pivu a povaříme.Z hotové šťávy odstraníme bobkový list. Porce rozdělíme na talíře a přeléváme šťávou. Podáváme s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

joko |9. ledna 2014
ukladam Odpovědět
jana.remkova.7 |6. ledna 2013
Vynikající dobrůtka. Dovolím s přidat fotečku, pokud nevadí:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!