Staňte se našimi fanoušky na:

Krakonošovo tajemství

Autor receptu: petrapo (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky krkovičky naklepeme a z obou stran posypeme grilovacím kořením. Brambory nakrájíme na kolečka, cibuli na půlkolečka. Dvojité pláty alobalu potřeme olejem, poklademe brambory, posolíme. Na brambory přijde maso, které potřeme hořčicí. Pak cibuli a nakonec plátky slaniny (já zrovna neměla, tak jsem dala šunku). A zabalíme do alobalu. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C tak hodinu a půl. Po hodince zkontrolujeme, každá trouba jinak hřeje a peče!! Dělám většinou dříve než těsně před časem oběda a nechávám pak ještě v troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |15. listopadu 2013
dobré, vyzkouším Odpovědět
moniskaaa |15. listopadu 2013
zkusime :) Odpovědět
misa.svubova |15. listopadu 2013
vyzkouším, vypadá to víc než lákavě.. Odpovědět
Hanina |3. listopadu 2013
vyzkouším Odpovědět
Victor |3. listopadu 2013
1*** Odpovědět
Lucinka34 |3. listopadu 2013
Často děláme v létě na grilu...:-) 1+ Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |3. listopadu 2013
taky dělám Odpovědět
hluchnicka|3. listopadu 2013
Dobrota!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!