Staňte se našimi fanoušky na:

Kopaničářský guláš

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

maso očistíme a nakrájíme na menší kousky.Na sádle osmažíme očištěnou nadrobno nakrájenou cibuli.Zpěníme mletou papriku,přidáme protlak,mírně podlijeme vodou,vložíme maso a společně s feferonkou,česnekem a solí dusíme pod pokličkou do poloměkka.Pak přidáme na větší kousky nakrájené brambory,lečo a dusíme doměkka.Podáváme chlebem ozdobíme petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Marťula09 |7. května 2014
uloženo Odpovědět
pecenicko |9. září 2013
zajímavý guláš, ukládám k oblíbeným Odpovědět
dree |26. června 2013
mňamka Odpovědět
kote19 |26. června 2013
mňam Odpovědět
Januse |26. června 2013
dobrota Odpovědět
Aidel |16. června 2013
Mňam Odpovědět
teginkalb |5. června 2013
zkusím :) Odpovědět
můra|26. března 2014
vyzkouším 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!