Staňte se našimi fanoušky na:

Kolínková tlačenka

Autor receptu: Leia (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Obě kolena vložíme do vhodné nádoby, zalejeme vodou, přidáme koření a cibuli. Vaříme až se maso odděluje od kosti. Potom vykostíme a maso i kůže pomeleme. Pomletou směs rozředíme procezeným vývarem až vznikne hustší kaše. Tu nalejeme do jitrnicových sáčků nebo formy na srnčí hřbet. Necháme vychladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.stefanova.7 |31. května 2013
musí být dobré Odpovědět
Vlasta78 |13. května 2013
to bude dobré Odpovědět
petra.konfrstova |13. května 2013
hmmm to by si manžel dal:-))) Odpovědět
Vendula Ševčíková |13. května 2013
nezní to špatně Odpovědět
lucie.l.farova |13. května 2013
zkusím Odpovědět
mamina1985 |13. května 2013
to nezní špantně,mám chuť Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!