Staňte se našimi fanoušky na:

Kokosové semifredo s čokoládou

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Navlhčete pečicí papír vodou z pomerančových květů. Tímto papírem vyložte chlebíčkovou formu o rozměrech 23 x 13 cm. V robotu nebo v mixéru rozšlehejte ricottu, cukr, strouhaný kokos a vanilkovou esenci dohladka. Vmíchejte nasekanou čokoládu. Ve velké míse ušlehejte tuhou šlehačku a opatrně ji vmíchejte do směsi. Přendejte do připravené formy. Dejte do mrazničky na 4 hodiny. Nakrájejte kiwi a anýzové hvězdičky na plátky a mango a papáju na tenké dílky. Vyklopte semifreddo na servírovací tác. Ozdobte ho ovocem a podávejte nakrájené na tenké řezy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!