Staňte se našimi fanoušky na:

Karlovarský guláš

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme, vložíme na kostky nakrájené osolené maso a po všech stranách opečeme. Posypeme paprikou, zamícháme, podlijeme vývarem a dusíme. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme k měkkému masu se smetanou. Ještě velmi krátce povaříme. Podáváme s knedlíkem, noky nebo s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |25. řijna 2014
mňam, zkusím dle vašeho receptu :-) 1+ Odpovědět
david.kruml.1 |16. prosince 2012
se smetanou paráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!