Staňte se našimi fanoušky na:

Karbanátky v rajčatové omáčce

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Namočené housky vymačkáme a umeleme s vykostěným masem, přidáme cibuli opečenou na tuku, vejce , sůl, opepříme a vypracujeme těsto. Na válu rozdělíme na 10 kousků a z nich uděláme karbanátky, které obalíme ve strouhance.Na rozpáleném tuku karbanátky osmažíme dozlatova a přendáme je do kastrůlku. V tuku zpěníme cibuli, vsypeme mouku a připravíme omáčku, kterou zředíme vodou. Přidáme rajčatový protlak, osolíme a osladíme. Necháme povařit. Karbanátky polijeme omáčkou, přidáme koření a chvíli povaříme. Podáváme s bramborami, těstovinami, noky nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!