Staňte se našimi fanoušky na:

Karamelová hruška plněná Lučinou

Autor receptu: Martinka42 (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrušky oloupeme, rozpůlíme a lžičkou odstraníme jadřince. Polovinami k sobě je postavíme do kastrolu a zalijeme je vroucí vodou. Vaříme asi 3 minuty. Hrušky vyjmeme vychladíme. Ponechame 3 dl vývaru a rozpustíme v něm cukr. Za stálého míchání svaříme na karamel. Hrušky naplníme sýrem, poloviny vždy stiskneme k sobě a zalijeme je karamelem. Zdobíme čerstvou mátou, která dezert dochutí a doladí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ladislava.jankovska |18. února 2015
Narazila jsem na Váš recept až dnes, hned zítra koupím hrušky. Odpovědět
Teris19 |7. července 2013
mňam Odpovědět
PetulkaH |24. června 2013
dobrá kombinace Odpovědět
junkie09 |23. června 2013
mňam Odpovědět
martinnatr |23. června 2013
uložím Odpovědět
jobovab |22. června 2013
chutné Odpovědět
Lenny |20. června 2013
hrušky mám moc ráda Odpovědět
laetti |20. června 2013
super dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!