Staňte se našimi fanoušky na:

Kapří porce s ovocnou omáčkou

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Omáčka: šťáva z ananasového a mandarinkového kompotu 250 ml vody 2 lžíce sójové omáčky 2 lžíce cukru sůl dle chuti škrobová moučka na zahuštění Scezenou šťávu z kompotů zředíme vodou, ochutíme sójovou omáčkou, cukrem a solí a několik minut povaříme. Pak přidáme škrobovou moučku rozmíchanou v trošce studené vody a za stálého míchání vaříme dokud omáčka nezhoustne. Kapří filátka osolíme, obalíme v rozšlehaných bílcích a na rozehřátém tuku usmažíme po obou stranách. Na talíři je obložíme kompotovaným ovocem a přelijeme horkou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!