Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr na šalvěji

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kapra nakrájíme na porce, ty osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nasekanou šalvějí. Nakonec obalíme v hladké mouce. Takto připravené porce osmahneme v pánvi, na rozehřátém másle, nejprve na jedné straně, otočíme a k masu přidáme cibuli, nakrájenou na tenké proužky a nakrájenou anglickou slaninu. Chvilku spolu restujeme, po chvíli zalijeme smetanou, přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř, přiklopíme pokličkou a na mírném ohni dusíme doměkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |28. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!