Staňte se našimi fanoušky na:

Kančí roláda

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kýtu očistíme od sádla,rozkrojíme na plát, naklepeme a dáme do mísy. Zalijeme ji studenou marinádou, kterou připravíme s vařením pokrájené cibule, kořenové zeleniny, koření, vody, vína a octa. Naložené maso necháme několik dní odležet. Pak maso vyjmeme, osušíme, potřeme plnotučnou hořčicí,poklademe plátky slaniny, vše lehce osolíme přidáme pepř.Maso naplníme touto směsí. Naplněné maso stočíme do závinu upevníme nití a dáme do pekáče s rozehřátým sádlem.Opečeme po všech stranách, podlijeme zbylou marinádou a pečeme asi hodinu a půl za občasného podlévání vodou a přelévání výpekem. Roládu podáváme na studeno i na teplo s různými přílohami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!