Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna s bramborovým knedlíkem a červeným zelím

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu dobře omyjeme a zbavíme všech zbytků peří.Pak jí osušíme,dobře potřeme solí a okmínujeme. Do břišní dutiny vložíme brambor.Dáme na pekáč prsíčky dolů,mírně podlijeme,přikryjeme druhým pekáčem a dusíme asi hodinu v troubě.Pak vrchní pekáč odstraníme a kachnu ještě asi hodinu pomalu pečeme odkrytou.Přitom jí podle potřeby podlijeme a přeléváme výpekem.V době,kdy se kachna peče,si připravíme zelí a knedlíky.Červené zelí pokrájíme běžným způsobem na nudličky,vložíme na orestovanou cibulku,podusíme,necháme vysmahnout,podlijeme červeným vínem a podusíme doměkka.Podle návodu připravíme bramborové těsto do něho vmícháme nakrájené starší rohlíky.Uděláme knedlíky,které uvaříme v osolené vodě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!