Staňte se našimi fanoušky na:

Kynutý štrůdl

Autor receptu: stanicka007 (23 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zaděláme kvásek (lehce ohřáté mléko, droždí a cukr), který necháme na teplém místě vykynout. Z kvásku a ostatní surovin zaděláme těsto, ze kterého po vykynutí rozdělíme na 3 díly. Plníme náplní dle libovůle. Zatočené necháme ještě 15 minut kynout, pečeme asi 40 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |20. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!