Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře po Římsku

Autor receptu: Alisen (4 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře naporcujeme osolíme, obalíme v hladké mouce smíchané se sladkou paprikou, osmažíme na oleji do hněda. Nakrájíme pórek, přidáme tymián, hřebíček, dusíme do měkka, přidáme rajčatový protlak a plátky česneku. Po změknutí pórku přidáme tuto směs na kuře. Podáváme s čínskými nudlemi nebo s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

eviti |7. května 2013
mňam Odpovědět
Alisen|12. února 2013
Kuřecí maso je v české kuchyni hodně používané a proto si ho připravíme trochu jinak. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!