Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře se šalvějí a zeleninovou omáčkou

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvaříme kuřecí stehna ve slané vodě s bobkovým listem, opepříme a vyndáme. Do vývaru přidáme houby, později mrkev, fazolky, brambor, zelenou část pórku, celerovou a petrželovou nať, šalvěj, tymián a povaříme. Zahustíme moukou, zalijeme bílým vínem, nakonec doplníme obraným masem, česnekem a bílou částí pórku. Jako přílohu uvaříme těstoviny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!