Staňte se našimi fanoušky na:

Jitrocelový sirup

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
40× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Mladé omyté listy jitrocele (dlouhé listy) vrstvíme do vypařené sklenice, každou vrstvu zasypeme cukrem. Když je sklenice plná uložíme do chladna. Listy pustí šťávu a na dně se ukládá sirup. Z proslazených listů si uděláme čaj. Jitrocelový sirup je ideální na tlumení kašle.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kattyr |25. února 2013
Přiznám se, že neznám, vyzkouším Odpovědět
iva.hlouskova |29. ledna 2013
dělám každý rok Odpovědět
Georgina |29. ledna 2013
pokusím se sehnat i sušené mi už došly Odpovědět
jana.remkova.7 |29. ledna 2013
Já bych ocenila obrázek jitrocelových listů.. Odpovědět
tvkjj|6. června 2013
Chutné i užitečné :) Odpovědět
vivianr|5. května 2013
a teď už jen sbírat Odpovědět
frantisek.zahradnik|13. února 2013
Zřejmě se jedná o Jitrocel kopinatý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!