Staňte se našimi fanoušky na:

Jemná hrachová kaše

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Propláchnutý a namočený hrách zalijeme vodou, uvaříme ho doměkka a scedíme. 2. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme mouku a osmahneme. Jíšku zalijeme polovinou mléka, promícháme a dobře povaříme. 3. Hrách rozmixujeme se zbylým mlékem a přidáme jíšku. Kaši ochutíme majoránkou, solí, popř. ještě česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zorushka |10. května 2013
pochoutka .-) Odpovědět
annie |6. května 2013
chutné Odpovědět
Jana 9|28. března 2015
moc dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!