Staňte se našimi fanoušky na:

Jelení guláš na víně

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Recept pro 6 osob: Odblaněné maso nakrájíme na kostky, koření roztlučeme v hmoždíři a s masem necháme odležet do druhého dne. Na sádle orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, kmín a maso krátce opečeme. Osolíme, opepříme a přidáme zbylé koření. Zalijeme vínem a zvolna dusíme pod poklicí cca 1,5 hodiny. Ke změklému masu přidáme 2 lžíce brusinek a omáčku provaříme. Ochutíme čerstvým tymiánem a jemně nasekaným česnekem. Vhodnou přílohou jsou špecle nebo houskový knedlík. Rada: Můžeme přidat i sušené nebo čerstvé houby. 1 porce = 350 kcal - T14 - S 15 - CH 147

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. září 2014
gulášek to je moje Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!