Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí se zelenými fazolkami

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Rozehřejeme si máslo, přidáme maso a osmažíme. Na zbylém másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, osolíme a opepříme. Přidáme oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata, cukr a horkou vodu. Povaříme a pak naskládáme maso. Dusíme pod pokličkou. Zelené fazolky očistíme, odstraníme konce a omyjeme. Nakrájíme je na menší kousky. Vaříme v mírně osolené vodě asi 10 minut. Pak scedíme a fazolky přidáme k masu. Dusíme pod pokličkou, dokud vše úplně nezměkne a omáčka nezhoustne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!