Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí na kari

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso omyjte, osušte, nakrájejte na špalíčky a zprudka po celém povrchu opečte na 3 lžících rozehřátého oleje. Přidejte cibuli, vmíchejte sůl, pepř, kari, tymián a petrželku. Zalijte 2 dl vody a duste, dokud maso nezměkne – podle potřeby podlévejte. Zahusťte moukou rozkvedlanou ve vodě. Vmíchejte smetanu a po 5 minutách přidejte zázvor. V pánvičce rozehřejte zbývající lžíci másla a dozlatova opražte mandle. Na talířích porce masa v omáčce zasypte mandlemi a podávejte s dušenou rýží a listovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!