Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí maso na paprice

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle zpěníme cibuli, vložíme osolené maso, podlijeme a dusíme, až změkne. Podléváme po troškách vodou. Když je skoro měkké, necháme je vysmahnout, aby šťáva dostala pěknou barvu, doplníme paprikou, promícháme, znovu podlijeme. Šťávu zalijeme smetanou a rozkvedlanou moukou. Dobře povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!