Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kýta na houbách

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Osolenou jehněčí kýtu opečeme na másle, přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, cibuli, koření, petrželku a dusíme pod pokličkou za občasného podlévání vodou, až maso změkne.Kýtu vyndáme, šťávu necháme vysmahnout do tuku, zaprášíme moukou a zalijeme vývarem.Povaříme 30 minut.Potom omáčku přecedíme.Zvlášť podusíme na másle cibuli, nakrájenou papriku, houby nasekané nadrobno a kečup.Dusíme 5 minut a vše potom přidáme do hotové omáčky. Podáváme s vařenými bramborami nebo s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |2. prosince 2013
Skvelé! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!