Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kari

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jehněčí kýtu nejprve důkladně opláchněte, očistěte a nakrájejte na plátky. Jednu cibuli nasekejte najemno a v misce ji promíchejte s utřeným česnekem, veškerým suchým kořením (pokud není mleté, rozdrťte je v hmoždíři), přidejte tyčinku skořice a najemno nastrouhaný zázvor. Plátky jehněčí kýty obalte v připravené směsi koření a nechte asi 2 hodiny odležet v chladu. Na oleji opečte na osminky nakrájenou zbylou cibuli, přidejte marinované jehněčí maso i s marinádou a z obou stran je opečte. Následně maso zalijte vývarem, přisypejte nakrájenou chilli papričku a duste hezky doměkka. K již měkkému masu přidejte bílý jogurt a lžičku másla, podle chuti osolte a krátce povařte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |14. června 2013
dobré Odpovědět
nikita066 |14. června 2013
zajímavý recept Odpovědět
dusan.berousek|14. června 2013
Hmmm zajímavý recept. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!