Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kotlety po boloňsku

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kotlety lehce naklepejte, posolte, popepřete, obalte v mouce, vejci a strouhance.V pánvi rozpalte olej, kotlety z obou stran osmažte dozlatova a odložte na zapékací plech.Měkké máslo smíchejte s taveným sýrem a potřete plátky šunky.Na každou kotletu položte plátek šunky se směsí másla a sýru.Zapékejte v předehřáté troubě, dokud se sýr nerozteče. Podávejte s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!