Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečno jogurtová buchta

Autor receptu: barus.krumbholzova (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nastrouhaných větších 5 kusů jablek smícháme s třemi kelímky bílého jogurtu, 3 kelímky od jogurtu hrubé mouky, 2 kelímky cukru, 3/4 kelímku oleje, lžičkou jedlé sody, podle chuti můžeme přidat také lžíci kakaa, vše důkladně promícháme a pečeme na 200 stupnů dokud se strany buchty neodlepí od plechu. Můžete polít citronovou polevou: 1 větší vymačkaný citron + 150g moučkového cukru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!