Staňte se našimi fanoušky na:

Indické špagety

Autor receptu: Esmé (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tuto omáčku ke špagetám si vařím už od dob, kdy jsem často měla v lednici prázdno až vymeteno a přišla jsem domů hladová - to pak pracuje fantazie na plné obrátky, aby skloubila dobrou chuť s co nemenším počtem i cenou surovin. Tedy jednoduše: Na pánvi necháme rozehřát cca dvě lžíce medu. Až zpění, zasypeme ho kari kořením a trochou chilli (jak kdo rád pálivé). Po chvilce přidáme kečupu, množství závisí na množství špaget. Ty potom (samozřejmě uvařené) vhodíme na pánev do omáčky, promícháme a ještě chvíli prohřejeme. Hotovo. Dobrá je kombinace této sladko-pikantní omáčky a studených nakrájených rajčat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |13. května 2013
ano, taky jsem si říkala, že špagety v Indii asi nee, nicméně si to co nejdřív uvařím Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
Esmé |21. dubna 2013
Protože med a kari, omáčka pro nás zkrátka má trochu nádech indických jídel, ačkoli špagety nejsou zrovna surovinou indické kuchyně :-) Odpovědět
fionka |21. dubna 2013
hm...med na špagety....?ukládám Odpovědět
Sofii |21. dubna 2013
Nezní to špatně, ale proč zrovna indické špagety??? Odpovědět
uuu|14. května 2013
zvláštní kombinace Odpovědět
MAFIRA|1. května 2013
špagetky trochu jinak-zkusím taky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!