Staňte se našimi fanoušky na:

Hrušky Krásná Helena

Autor receptu: É (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čokoládu rozlámeme,dáme do kastrolu,zalijeme rumem a na mírném ohni necháme změknout.Vmícháme šlehačku a slabě prohřejeme.Zmrzlinu rozdělíme do čtyř pohárů,půlky odkapaných hrušek přiložíme k sobě na výšku a postavíme do zmrzliny.Přelijeme čokoládovým krémem a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

gwendy |21. dubna 2014
ukládám Odpovědět
kim |31. března 2014
like Odpovědět
kim |31. března 2014
like Odpovědět
kim |31. března 2014
like Odpovědět
psalena|7. dubna 2014
Nádherné hrušky! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!