Staňte se našimi fanoušky na:

Hrachová kaše s párkem

Autor receptu: Tereza21 (4 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Balíček žlutého, půleného hrachu probereme a propereme pod teplou vodou. Hrách dáme do hrnce a přidáme vodu do výše hrachu a pomalu vaříme. Hlídáme, aby se voda nevyvařila, pořád doléváme vodu. Vaříme do měkka. Dochutíme solí, pepřem, majoránkou a prolisovaným česnekem a tyčovým mixérem rozmixujeme na kaši. Já osobně nezahušťuji, protože vždycky vyvařím víc vody a je to pak dostatečně husté. Podáváme s vařeným párkem nebo uzeným, chlebem a kyselou okurkou. :) Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |4. února 2014
uložím Odpovědět
Jindriska8 |27. řijna 2013
Dobré! Odpovědět
šanela |13. řijna 2013
žlutý hrách jsem ještě nedělala, zkusím :-) Odpovědět
Januse |11. řijna 2013
už jsem dlouho nedělala, tak zkusím Odpovědět
planeta |11. řijna 2013
zdravé, 1++ Odpovědět
jitulka |10. řijna 2013
mnam Odpovědět
Konato |10. řijna 2013
Moje oblíbené jídlo - recept OK. Odpovědět
Šuldeska |10. řijna 2013
Také někdy přidávám žampiony do kaše. Odpovědět
Šuldeska |10. řijna 2013
To mám moc ráda. Odpovědět
milmach |8. řijna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!