Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí po burgunsku

Autor receptu: shaya (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1. Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme na pánvi. Opečenou slaninu dáme do připraveného pekáče. Na pánvi opečeme maso na kostky. Také dáme do pekáče. 2. Troubu předehřejeme na 230. Mrkev nakrájíme na sirky a dáme opéct na pánev. K mrkvi přidáme na pánev cibuli na půlkolečka. Opečenou mrkev a cibuli přidáme k masu. Směs v pekáči zaprášíme moukou. Osolíme, opepříme. Promícháme a pekáč do trouby na cca 4 minuty. Poté směs opět promícháme. Opět vložíme do trouby na 4 minuty. 3. Opět promícháme a směs zalijeme vínem a vývarem. Nalíjte tam opravdu vše. Přidáme také protlak. bylinky a česnek. 4. Troubu nastavíme na 150. Pečeme 2,5 hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!