Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátky z tlakáče

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dobře obalíme v hladké mouce. V tlakovém hrnci rozehřejeme olej a plátky masa na něm dozlatova opečeme. Potom je pokapeme sójovou omáčkou a zalijeme vodou tak, aby byly jen mírně potopené. Uvedeme do varu, zamícháme a hrnec uzavřeme. Dusíme do změknutí masa, dle potřeby podlijeme vodou. Na závěr dušení musí být šťáva hustá. Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

H-D |1. září 2013
jůůů Odpovědět
Michele |1. září 2013
uloženo Odpovědět
Michele |1. září 2013
vypadá dobře Odpovědět
jobovab |1. září 2013
dobré Odpovědět
Lenny |30. srpna 2013
skvělá kuchařka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!