Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátky s bulgurem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Hovězí plátky osolíme, opepříme a zprudka osmahneme na oleji. 2) Cibuli nakrájíme na osminky a osmažíme na oleji do zlatohněda. Poté zasypeme cukrem. Poté, co cukr zkaramelizuje, přidáme i maso a balzamikový ocet. 3) Po chvilce zalijeme vývarem tak, aby bylo maso ponořené. Dusíme doměkka. Můžeme podávat s bugurem, rýží či těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
Bulgur je úžasný tak trochu připomíná kroupy - doporučuji ho vyzkoušet, má využití jako těstoviny nebo kuskus Odpovědět
sonizna |22. května 2014
Doporučuji s bulgurem Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!