Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí oháňka dušená na víně

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Do kastrolu dáme tuk, cukr a mícháme tak dlouho, až se cukr zbarví dohněda. Pak přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu, celý pepř a nové koření, bobkový list, citronovou kůru na díly nasekanou oháňku, sůl, ocet a dusíme doměkka. Měkkou oháňku z vývaru vyjmeme, sebereme tuk a vývar zahustíme jíškou. Přidáme červené víno, trochu rybízové zavařeniny, vše povaříme a potom procedíme nepřipravenou oháňku. Podáváme s knedlíkem nebo vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!