Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí na protlaku s česnekem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Na sádle v tlakovém hrnci usmažíme oloupané a na drobno nakrájené cibule do růžova. Zasypeme jí paprikou, zamícháme a vmícháme kostky masa. Ihned zalijeme vodou a přidáme sůl, kmín, pepř, protlak a česnek. Promícháme, hrnec uzavřeme a dusíme asi 60 minut - do změknutí masa. Poté přidáme bujón, sójovou a worčestrovou omáčku a po promíchání dosolíme. Omáčku zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Podáváme s knedlíkem a maso posypeme syrovou cibulí nakrájenou na půlkolečka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

T3r3z |15. dubna 2013
Taky děláme :-) Odpovědět
Bagorz |25. března 2013
Miluju hovězí :-) Odpovědět
ralena|25. března 2013
nechapu proc ten bujon, jsou to chemicky sr... kdyz se koupi poradne maso, zadna chemicka dochucovadla nejsou potreba Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!