Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso na víně I.

Autor receptu: katerina.blazkova.1 (95 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso nakrájíme na kostky, na oleji prudce opečeme, přidáme nadrobno nakrájenou oloupanou cibuli, máslo, na kostičky nakrájenou slaninu, koření a osolíme. Měkké maso necháme vysmahnout do tuku, zamícháme hladkou moukou a necháme do druhého dne odležet. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |8. července 2013
????? Odpovědět
Jan |18. března 2013
je to moc hezké, vyzkouším Odpovědět
Sona |5. ledna 2013
určo zkusím udělat :) Odpovědět
Sona |5. ledna 2013
Jedním slovem nádhera :) Odpovědět
Adriena|3. července 2013
Hovězí miluji, uložím a vyzkouším, díky. :-))) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!