Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kostky se žampióny a mrkví

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova. Přidáme omyté a na kostky nakrájené maso, zamícháme a přiklopíme poklicí. Maso pustí šťávu, ve které za občasného zamíchání dusíme až do vydušení na tuk. Poté maso osolíme, opepříme, podlijeme a za občasného zamíchání a podlévání udusíme do měkka. Mezitím oškrábanou mrkev nakrájíme na kostičky a očištěné žampiony na plátky. Mrkev a žampiony přidáme k měkkému masu. Podusíme ještě asi 10 minut, přidáme hořčici rozmíchanou v troše studené vody a sójovou omáčku. Vše zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Omáčku provaříme, dochutíme solí a odstavíme. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!