Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí guláš z tlakáče

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a česnek nasekáme na malé kousky. Omyté maso nakrájíme na kostky. V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli a maso. Na velkém plameni za stálého míchání opékáme tak dlouho, dokud se tuk nezačne oddělovat od masa. Přidáme česnek, promícháme a vše posypeme kořením a paprikou. Opět promícháme a zalijeme vodou tak, aby bylo maso téměř potopené. Přidáme lžíci hořčice a hrnec uzavřeme. Na malém plameni dusíme do změknutí masa. V troše studené vody rozmícháme mouku, guláš zahustíme a provaříme. Podáváme s knedlíkem, nebo vařenými těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |2. ledna 2014
super Odpovědět
Konato |16. dubna 2013
Také ho dělám v tlakáči recept OK! Odpovědět
lucie.ruliskova |22. března 2013
vyzkoušíme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!