Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí grilovaný steak s houbovým ragú

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme,okořeníme a pečeme na rozpáleném grilu na každé straně 4 minuty,poté necháme v teple 5 minut odpočinout.Mezitím orestujeme na čtvrtky nakrájené žampióny a anglickopu slaninu.Po 3 minutách přidáme smetanu,máslo,sůl a krátce podusíme.Na talíř servírujeme bifteky přelité houbovým ragú. Příloha,brambory,hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!