Staňte se našimi fanoušky na:

Houbová omáčka recept „na kyselo“

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sušené houby spaříme, a uvaříme. Z vývaru ocedíme houby, na másle zpěníme na jemno pokrájenou cibulku, přidáme mouku a smažíme do růžova. Po chvilce zalijeme vývarem. Povaříme zhruba 30 minut, přilijeme víno, okořeníme pepřem a jalovcem, dle chuti osolíme a přilijeme smetanu. Necháme přejít varem a vložíme houby. Vhodné k vařenému masu a zvěřině, s houskovým knedlíkem, apod.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |6. června 2013
dobrá varianta Odpovědět
jana.h |8. března 2013
dobrá Odpovědět
sojka30 |23. ledna 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
trnecek |22. ledna 2013
také zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!